Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

ΧΑΛΙΚΙ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ: Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων 2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Χαλικιωτών ορεινής Τριχωνίδας σας ενημερώνει για το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεών του:

  • Παρασκευή 04 Αυγούστου 2023 στις 08:00: Εθελοντική εργασία, καθαρισμός αύλεου χώρου του Ιερού Ναού "Μεταμόρφωση του Σωτήρος" και  της αίθουσας του Συλλόγου μας.
  • Σάββατο 05 Αυγούστου στις 18:30Εσπερινός και Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Ανοικτή συζήτηση για τα θέματα του χωριού και του Συλλόγου.
  • Κυριακή 06 Αυγούστου Θεία Λειτουργία, Αρτοκλασία υπέρ υγείας, αγάπης και ευλογίας των Απανταχού ΧαλικιωτώνΕπιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων Χαλικιωτών Υπέρ της Πατρίδας μας, Κεράσματα.
  • Τετάρτη 16 Αυγούστου   19:00: στο χώρο του Δημοτικού σχολείου εκδήλωση «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ» με θέμα: "Τοπωνύμια του χωριού μας" από τον ιερέα Κων/νο Α. Ρισβά και τον κ. Θεοφάνη Ι. Πρέντζα.
  •  Πέμπτη 17 Αυγούστου πεζοπορία - προσκύνημα στην Παναγία την Προυσιώτισσα. Ώρα αναχώρησης 07:00 π.μ. από τη θέση - Κρανιά (διασταύρωση του δρόμου για Προυσό).
  • Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 07:30 εθελοντικός καθαρισμός του μονοπατιού Λαδικού - Νεροσύρτης. Οι συμμετέχοντες, με κατάλληλα εργαλεία (τσαπιά, ψαλίδες, πριόνια) θα γευτούν την εμπειρία του εθελοντισμού και θα γνωρίσουν τις ομορφιές του ελατόδασους. Στις 19:30 «Συνάντηση με Σουβλάκι στον εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία» στον οικισμό Λαδικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου